GUANTANAMO PARTY PROGRAM


GUANTANAMO PARTY PROGRAM

404339_321424524563683_58992318_n

„GUANTANAMO PARTY PROGRAM jest wspólnym projektem członków nie istniejących już zespołów WOJTYŁA, LOST ROAD, POLTERGEIST, BONITO czy LOLA HART. Zespół został założony na przełomie 2006/2007 roku we Wrocławiu z inicjatywy wokalisty, Darka. Początkowo wykonywana muzyka mieściła się w nurcie screamo/noise, by z biegiem czasu ewoluować w kierunku bardziej atmosferycznej mieszanki sludge i post hardcore.”

Dyskografia:
2010 – I (CD)
2010 – 3-way split – split z ECHOES OF YUL + SUN FOR MILES (CD)
2012 – split z WE ARE IDOLS (EP)
2013 – II (CD/LP)
2014 – split z SUFFERING MIND (EP)
2015 – split z HARD TO BREATHE (EP)

http://guantanamopartyprogram.blogspot.com
https://www.facebook.com/GuantanamoPartyProgram
http://guantanamopartyprogram.bandcamp.com/